DESCOBREIX LA HISTÒRIA DE LA TERRA A TRAVÉS DE 15 TERRITORIS ÚNICS

Quinze Geoparcs Mundials reconeguts per la UNESCO que son, en conjunt, 15 finestres a la història del nostre planeta.
Recorre al llarg i a l’ample del nostre país aquests territoris on trobaràs experiències genuïnes i diferencials, turisme sostenible, patrimoni i ciència.

Geoparcs Mundials de la Unesco a Espanya

Territoris amb un patrimoni geològic singular, modelat al llarg de milions d’anys, que ara s’obren al món per a ser coneguts. Descobreix-los!

Una associació internacional que reuneix i facilita la cooperació entre tots els geoparcs mundials de la UNESCO.

Un espai comú de col·laboració dels geoparcs espanyols per a una millor comprensió i promoció dels geoparcs a Espanya.

Dins la Comissió Nacional de Cooperació amb la UNESCO, geoparcs i administracions col·laboren per a la millor gestió del Programa de Geoparcs Mundials de la UNESCO.

#RespiraGeoparques. Turisme Actiu

#RespiraGeoparques a través d’itineraris de 3 dies en cada un dels nostres territoris. ¡Tenim molt per oferir-te i tu molt per a descobrir!

15 Meravelles per Descobrir

Maestrazgo

Sierras
SubBéticas

Villuercas
Ibores-Jara

El Hierro

Origens

Cabo de
Gata-Níjar

Costa Basca

Catalunya
Central

Lanzarote y
Archipiélago Chinijo

Montañas
do Courel

Sobrarbe – Pirineos

Sierra Norte
de Sevilla

Molina
Alto-Tajo

Las Loras

Granada

Notícies i esdeveniments

Els geoparcs al mapa

Un país ple de meravelles geològiques

Al llarg i a l’ample del nostre país, s’erigeixen meravelles geològiques conformades a través de milions d’anys que expliquen la història del nostre planeta al mateix temps que conviden al viatger a descobrir un territori d’una forma particular, cuidant el medi ambient i connectant amb les seves gents i indrets.

Como a base del desenvolupament socioeconòmic sostenible d’un territori concret, a España trobem un total de 15 Geoparcs Mundials de la UNESCO, dels quals pots veure la seva ubicació al mapa, descobrint imatges espectaculars de cada un d’ells al fer clic en cada territori.

Els geoparcs al mapa
Maestrazgo Cabo de Gata-Níjar Sierra Subbéticas Sobrarbe-Pirineos Costa Vasca Sierra Norte de Sevilla Villuercas-Ibores-Jara Cataluña Central Molina Alto-Tajo Isla de El Hierro Lanzarote y archipiélago chinijo Las Loras Orígens Montaña Do Courel Geoparque de Granada

MaestrazgoCabo de Gata-NíjarSierra SubbéticasSobrarbe-PirineosCosta VascaSierra Norte de SevillaVilluercas-Ibores-JaraCataluña CentralMolina Alto-TajoIsla de El HierroLanzarote y archipiélago chinijoLas LorasOrígensMontaña Do CourelGeoparque de Granada