VII Jornades Obertes del Fòrum Espanyol de Geoparcs al Geoparc mundial UNESCO Orígens

VII Jornades Obertes del Fòrum Espanyol de Geoparcs al Geoparc mundial UNESCO Orígens

  • 15 Geoparcs provinents de tot l’estat i 4 territoris aspirants es trobaran enguany al Geoparc Orígens per explicar la feina que fan i la importància d’aquesta figura de la UNESCO.

 

  • La temàtica d’aquestes jornades és “Conservació i Innovació als Geoparcs” i serà tractada el dijous 3 de novembre al centre cultural La Lira de Tremp, en unes xerrades obertes al públic.

 

15 de setembre de 2022, Geoparc mundial UNESCO Orígens

Del 2 al 4 de novembre se celebrarà a Tremp la setena edició de les Jornades Obertes del Fòrum Espanyol de Geoparcs, que enguany organitza el Geoparc mundial de la UNESCO Orígens, on es reuniran els quinze Geoparcs espanyols i quatre altres territoris que aspiren a ser-ho.

En el marc d’aquestes Jornades, el dijous 3 de novembre tindran lloc diverses taules rodones obertes al públic general, en les que es parlarà sobre “Conservació i Innovació als Geoparcs”, i on tothom que ho vulgui hi podrà assistir i participar de forma gratuïta. Aquest acte se celebrarà al centre cultural La Lira de Tremp i ja s’han obert les inscripcions per apuntar-s’hi, disponibles a la web del Geoparc: www.geoparcorigens.cat.

Les Jornades Obertes dels Geoparcs espanyols es duen a terme des de l’any 2014. Cada any és un Geoparc mundial de la UNESCO qui s’encarrega de ser l’amfitrió i organitzar les jornades al seu territori amb l’objectiu de donar a conèixer el treball que realitzen els Geoparcs i la repercussió d’aquesta figura de la UNESCO en aquests territoris.

 

No Comments

Post A Comment